Kennismaking met de Vlaamse Jeugdraad

18/10/2017 (Hele dag)

Heb je interesse om vanaf 2018 als jongere of jeugdwerker bij de Vlaamse Jeugdraad te komen? Kom op woensdagmiddag 18 oktober kennis maken! Wat kan je verwachten?

  • Maak kennis met de huidige vrijwilligers, jongeren- & jeugdwerkadviseurs van de Vlaamse Jeugdraad.
  • Een voorstelling van de Vlaamse Jeugdraad als organisatie: wie zijn we? Wat doen we? Uit welke missie vertrekken we? Hoe brengen we dit concreet in de prakijk? We nemen alle aanwezigen mee in het verhaal van de Vlaamse Jeugdraad, aan de hand van enkele mooie doosiers & trajecten van de voorbije jaren.
  • Wat kan jij als jongere / jeugdwerker doen? Welke engagementen zijn er? Wat hebben we je te bieden? En hoe ziet zo'n engagement er concreet uit?
  • Heb  je beslist dat jij je kandidaat wil stellen om adviseur te worden? Dan maken we je op 18 oktober ook wegwijs in wat er dit najaar nog op ons afkomt en hoe we jou daarin gaan ondersteunen. Op onze website vind je trouwens hier alles over de nieuwe ploeg van de Vlaamse Jeugdraad die van 2018 van start gaat en hier alles over de verkiezingen rond adviseurs & thema's dit najaar!

We maken voldoende tijd voor elke jongere en jeugdwerker die langskomt om uit te zoeken hoe hij of zij kan bijdragen tot de Vlaamse Jeugdraad.

Kom gewoon eens af en breng samen met ons de stem tot bij het beleid.

Praktisch

Locatie

De Ambrassade, Leopoldstraat 25, Brussel
op 5 minuten wandelen van Brussel-centraal

Wanneer

  • woensdag 18 oktober
  • van 14u tot 17u30

Voor wie

Zowel jongeren die graag willen meewerken aan de Vlaamse Jeugdraad als kandidaat-adviseurs zijn zeer welkom.

Inschrijven

Inschrijven is gratis maar veplicht.