Nieuws

Jij bent jong en je wil wat. Meer nog: je wil iets doen bij de Vlaamse Jeugdraad! Als jongere of jeugdwerker kan je je op verschillende manieren engageren. Een overzicht hoe jij de komende maanden je ei kwijt kan binnen onze organisatie!
Zin om te reflecteren over Vlaams Jeugd-en kinderrechtenbeleid? Zin om mee de koers te bepalen Jint? Lees dan vooral verder. Er zijn plaatsen beschikbaar voor jeugwerkers in volgende vergaderingen:...
De Vlaamse Regering maakt 2 miljoen euro extra vrij voor het jeugdwerk, en geeft zo gehoor aan de oproep van de Vlaamse Jeugdraad en het jeugdwerk. Gedurende een jaar ijverde de Vlaamse Jeugdraad in naam van jeugdorganisaties voor een verhoging van de middelen van het jeugdwerk. En vandaag mogen we juichen! De Vlaamse Jeugdraad bedankt de minister voor zijn inspanningen. Met deze extra middelen krijgt het jeugdwerk de broodnodige ademruimte.
Begin juli verscheen het standpunt ‘Deontologie in het jeugdwerk onder druk’. Minister van Justitie Koen Geens gaf schriftelijk antwoord en benadrukt dat het niet de bedoeling is om jeugdwerk bij de LIVC's te betrekken.
Gisteren maakte Minister van Jeugd Gatz bekend welke middelen hij toekent aan de 98 Vlaamse jeugdwerkorganisaties. Dat wil zeggen dat organisaties sinds gisteren weten met welk budget ze de komende 4...

Pagina's