Volg 17 duurzame workshops op Sustainable Saturday

11/08/2017Tags: SDG, duurzame ontwikkeling, werkgroep VN, duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, duurzaamheid, Global Goals for Sustainable Development

Tegen 2030 redden we de wereld. Geen armoede en geen honger meer,  duurzame energie: de norm, kwaliteitsvol onderwijs voor iedereen: een vanzelfsprekendheid, de bescherming van oceanen en bossen: een prioriteit, de klimmaatopwarming: teruggedrongen,….  Het klinkt als een  ontzettend ambitieus plan, maar het kan en moet lukken! Twee jaar geleden engageerden  193 landen zich  er toe om in vijftien jaar 17 Sustainable Developmentgoals (SDG’s) te realiseren die een antwoord bieden op de grootste globale uitdagingen.  

Zaterdag 9 september organiseert de werkgroep VN van de Vlaamse Jeugdraad een dag waarop deze duurzame ontwikkelingsdoelen centraal staan: Sustainable Saturday!

Op Sustainble Saturday krijg je de kans om GRATIS 17 workshops te volgen die elk staan voor één van de doelstellingen. Schrijf je in en leer hoe je op een duurzame manier op vakantie kan gaan, met overschotten kan koken, je eigen scrub maakt, of doe mee aan de yogasessie of veiling van alles wat jij te veel hebt.

Meer informatie