We need you: Word vrijwilliger of adviseur

05/09/2017Tags: vrijwilliger, adviseur, jongere, jeugdwerker, VJR18

Een nieuw (school)jaar en jij denkt: misschien is de Vlaamse Jeugdraad wel iets voor mij?! Good thinking! In onze werkgroepen & onze adviesraad is er nog een plaatsje vrij met jouw naam erop. Stel je voor 25 oktober kandidaat als adviseur of kom op 18 oktober kennismaken met de jongeren & jeugdwerkers die nu de Vlaamse Jeugdraad vormen. Op 1 januari 2018 gaan we definitief van start met de nieuwe ploeg, maar ook voor wie eerder al zin heeft om een engagement op te nemen is er plek.

Gezocht: vers bloed

  • Weet je niet zo goed wat je binnen de Vlaamse Jeugdraad zoal kan doen? Lees hier op het gemak de opties door. Op 18 oktober organiseren we een kennismakingsdag. Als je adviseur wil worden, dan moet je wel al eerder in actie schieten, want je kandidatuur moet voor 1 oktober binnen zijn.
  • Vertel mij alles over welk vers bloed jullie zoeken >> GO!
  • Jongeren of Jeugdwerk adviseur, dat is wel iets voor mij >> GO! En vergeet je kandidatuur via dit formulier niet in te sturen voor 25 oktober.
  • Nieuwe mensen, allemaal goed en wel, maar rond welke thema's werkt de Vlaamse Jeugdraad? Lees hier een beschrijving van welke werkgroepen we nu hebben. In januari gaan we van start met nieuwe wergroepen. Lees er hier alles over.
  • Amai, er staat precies veel te gebeuren dit najaar. Klopt! >> Een overzicht van de belangrijkste data.

Getuigenissen vrijwilligers & jeugdwerkers Vlaamse Jeugdraad

Het helpt toch altijd als je het van een ander hoort. We laten in de loop van september verschillende jongeren en jeugdwerkers aan het woord.

Getuigenis 1: Jihad, jongeren adviseur

Getuigenis 2: Waut, jeugdwerk adviseur

Getuigenis 3: Kristof, vrijwilliger bij de Vlaamse Jeugdraad

Getuigenis 4, Noziwe, voorzitter en jongeren adviseur bij de Vlaamse Jeugdraad

Getuignis 5: Simon, jeugdwerk adviseur