header.back to home

Bio

Protesteren, engageren en af en toe eens goed feesten!

Tags

  • Gelijkheid

  • Goesting

  • Jeugd is het heden!

Wat maakt jou dé ideale jongerenadviseur?

“De jongeren zijn de toekomst.” Neen: wij zijn het heden! Er moet NU naar ons geluisterd worden. Ik ben actief in verschillende jeugdwerkorganisaties. Op deze manier kom ik in contact met vele en verschillende kinderen en jongeren. Ik weet wat er speelt bij jullie, bij mezelf. Nu, met heel de coronacrisis, merkten we dat de nadruk nog te weinig op ons als jongeren ligt. Hier wil ik verandering in! Ik wil hands-on iets teweeg brengen en de stem van jongeren in de praktijk omzetten.

Vertel iets meer over jezelf

Heyhey! Ik studeer agogiek in de coole metropool ‘Brussel’. Van diepe café gesprekken tot de dansvloer afsluiten, van musea tot bergbeklimmen, call me up. Chiro, Speelplein, Globelink, Edukado: been there. Tijd voor een nieuwe uitdaging: als jongerenadviseur bij de Vlaamse Jeugdraad!

Van welk thema lig jij wakker?

Iedereen gelijk! Waarom is de ene meer dan de andere? Dat is gewoon weg niet eerlijk. Iedereen zou van een gelijke behandeling moeten genieten. En oké: wettelijk, ja. Maar in de praktijk kan je vaak nog discriminatie vinden. Het is tijd om deze voor eens en altijd uit Vlaanderen te verbannen!

aankondiging-verkiezingen.png

Blijf op de hoogte!