header.back to home

Bio

Actieve studente die niet tegen onrecht kan. Ik maak er dan ook mijn missie van om hiertegen in te gaan. Ik ben bereid om te tonen waarvoor ik sta, zo deed ik bijvoorbeeld mee aan de klimaatspijbelacties en de actie voor BLM. Ik gooi de komende 3 jaar mijn koppigheid mee in de strijd om te tonen dat een beleid voor en door jongeren echt wel een optie is. Het is tijd dat ze naar ons luisteren.

Tags

  • people & animal lover

  • actie

  • monitor

Wat maakt jou dé ideale jongerenadviseur?

Ik heb al te vaak gemerkt dat politici vergeten wie we echt zijn als jongeren. Ze hebben ons de vorige jaren getoond dat ze niet altijd belang aan ons hechten bijvoorbeeld tijdens de klimaatspijbelacties. Ik weet nog heel goed hoe zalig het was om daar met zo veel jongeren samen te staan en onze stem te laten horen. Ik wil niet dat dit verloren gaat. Het is tijd dat we verandering brengen zodat we ervoor zorgen dat ze wel luisteren.

Vertel iets meer over jezelf.

Ik zou mezelf omschrijven als een positieve, vrolijke studente Social Sciences. In de vakanties vind je me op de leukste plekken want ik ben animator en hoofdanimator bij Sporta en the Outsider Coast. Ik ben een gigantische muziekliefhebber en houd ook van kunst. In mijn vrije tijd dans ik zelf en geef ik dansles. In de late uren vind je mij dus zeker op de dansvloer.

Van welke thema's lig jij wakker?

Lastige keuze, maar dan zet ik toch in op gelijke kansen. Ik heb een papa met een beperking en ook hier heb ik al te vaak gemerkt dat er, letterlijk dan, nog heel veel drempels in de weg staan. Gedaan met rond te pot draaien, op naar actie. Ook lig Ik wakker van het feit dat ‘de jeugd’ nog steeds een stempel krijgt. Dat we gezien worden als de student, maar er is veel meer dan dat. Als laatste is er ook nog het feit dat discriminatie en racisme nog steeds hot topics zijn en ook hier is het tijd dat er verandering komt.

Blijf op de hoogte!