header.back to home

Bio

Ik kom rechtstreek uit het middelbaar, maar ben volledig bereid om mijn energie te gebruiken om alle thema’s waar jongeren wakker van liggen op tafel te leggen bij beleidsmakers. Mijn prioriteit is de mentale gezondheid van jongeren. Als je op mij stemt, zal ik niet stoppen voor jouw stem gehoord wordt!

Tags

  • Sportief

  • Curieus

  • Creatief

Wat maakt jou dé ideale jongerenadviseur?

Samen op de beleidsmakers hun tafel slaan? Ja! Mijn motivatie is enorm. Ik volg de Vlaamse en Belgische politiek al enige tijd. Ik ben één van de jongste kandidaten. Mijn leeftijd houdt me niet tegen om mezelf volledig te smijten. Ik zit vol energie en motivatie! Die energie gebruiken voor alle Vlaamse jongeren hun stem te laten horen. Kost wat kost. Nu, tijdens de coronacrisis worden jongeren in de steek gelaten door de beleidsmakers. Ze worden weer te weinig gehoord. Komaan hé! Verandering moet komen. Die verandering komt als je op mij stemt. Stem op mij! Samen maken we het verschil!

Vertel iets meer over jezelf.

Ik heb verschillende hobby’s. Ik boks, ga fitnessen, ga vaak lopen. Sporten vind ik dus zeer belangrijk. Buiten sporten zit ik vaak te experimenteren met grafische programma’s. Ten slotte ben ik zeer geïnteresseerd in filosofie. Ik denk graag na over alles in het leven en luister graag naar anderen hun mening of visie. Perfect om een adviseur te worden, nietwaar?

Van welke thema's lig jij wakker?

Het thema dat mij in de avond wakker houdt is de mentale gezondheid van jongeren. We staan op nummer één voor de meeste zelfmoorden in Europa. Dat is zeker niets om trots op te zijn. Het blijft mijn prioriteit om daar verandering in te brengen. Daarnaast vind ik het onderwijs, de begroting en het milieu belangrijke thema’s. Het onderwijs, dat ooit één van de beste ter wereld was, is snel aan het achteruit gaan. Ook de begroting baat mij zorgen, want die blijft stijgen. Het laatst maar niet het minst, het milieu. Zorgen voor onze leefomgeving blijft een belangrijke zaak. Een goede leefomgeving is niet alleen goed voor de dieren en planten, maar het verbetert ook je mentale gezondheid. Het sluit dus perfect aan bij mijn prioritair thema.

aankondiging-verkiezingen.png

Blijf op de hoogte!