header.back to home

Bio

Professionele boekenverslinder en koffieverslaafde student die een werkpunt maakt van welzijn. Met beide voeten in het veld klaarstaan om met diezelfde vuile voeten naar de beleidsmakers te stappen. Ik sta klaar, jij ook? You(th) got it!

Tags

  • Wijs

  • Warm

  • Welzijn

Wat maakt jou dé ideale jongerenadviseur?

0,1% van de Vlaamse spaarpot gaat naar jongeren, dat is niks. Niks voor de jeugd die op straat komt. Niks voor de jeugd die vecht voor erkenning. Niks voor de jeugd die verbindt. De jeugd verdient meer. Ik zet jullie vragen om in antwoorden. Ik luister naar jullie frustraties. Ik zet woorden om in daden. Met 21 lentes op de teller sta ik mét jullie, tussen jullie in het veld, om met diezelfde vuile voeten naar de minister stappen en ons te vertegenwoordigen. De jeugd is de toekomst van morgen en die toekomst, die start vandaag!

Vertel iets meer over jezelf.

Op een zomerdag kan je mij peddelend terugvinden in mijn ecologische kano of trekkend op een pad in de bergen. In de winter zit ik met een warme tas koffie in de hand verzonken in een boek bij de haard. Tijdens de zonsopgang vind je mij ronkend terug in mijn bed. Sorry, ik ben echt geen ochtendmens. Als corona voorbij is, toost ik met mijn vrienden op café. En tot die tijd strijd ik vanachter mijn mondmasker voor onze belangen.

Van welke thema's lig jij wakker?

Wanneer jaarlijks 978 Vlaamse jongeren kiezen om uit het leven te stappen, is dat een getal om stil van te worden. Vandaag zijn de mogelijkheden om met elkaar te praten of hulp te bieden eindeloos. Toch glippen er nog zoveel jongeren door de mazen van het net. Voor mij heeft iedereen recht op wel-zijn in de samenleving. En duidelijk niet alleen voor mij, maar ook voor jullie. Jullie, die door weer, wind en corona de straten van Brussel trotseerden om op te komen voor het klimaat, gelijke kansen en de LGBTQI-gemeenschap. Dit is onze samenleving. Hoog tijd om onze stem te laten weergalmen in de teksten van het beleid. Hoog tijd om op te komen voor onze broers, zussen, vrienden en familie. Want niets is zo groot als het gapende gat van een geliefde die koos om uit het leven te stappen.

aankondiging-verkiezingen.png

Blijf op de hoogte!