header.back to home

Bio

Indien ik jongerenvertegenwoordiger word garandeer ik dat ik me volledige inzet voor alle jongeren van Vlaanderen. Van mij mag je verwachten dat ik altijd zal klaarstaan voor iedereen en dat ik me volledig op alle problemen gooi zodat ik kan meewerken aan een mooier Vlaanderen.

Tags

  • Welzijn

  • Bereikbaarheid

  • Efficiëntie

Wat maakt jou dé ideale jongerenadviseur?

Al vanaf mijn 18 ben ik actief als gemeenteraadslid. Ik weet dus hoe ik moet omgaan met beleid en hoe ik compromissen sluit tussen verschillende meningen. Ik ben enorm gemotiveerd en zet mij altijd overal voor de volle 100% voor in. Indien ik jongerenvertegenwoordiger word mag je van me verwachten dat ik altijd voor jongeren klaarsta en problemen direct aanpak. Ik ben een unieke stem omdat ik niet bang ben om mijn mening naar voor te brengen. Ik heb geen schrik om moeilijke thema’s aan te pakken en ben bereid om echt naar jongeren toe te gaan en hun mening te vragen. Bereikbaarheid, efficiëntie en doelbewust, zijn mijn kernwoorden.

Vertel iets meer over jezelf.

Ik ben een student politieke wetenschappen. Indien ik niet studeer zet ik me graag in voor mijn studentenvereniging. Om helemaal te ontspannen doe ik graag aan yoga. Mijn grootste interesses zijn geschiedenis en politiek, beide inspireren elkaar ook een beetje natuurlijk.

Van weke thema's lig jij wakker?

De coronacrisis heeft jongeren enorm veel problemen bezorgd. Dit zien we het meest op het mentale welzijn van jongeren. We kunnen amper nog sociaal contact hebben, worden geconfronteerd met enorm slecht nieuws in de media, dankzij corona kunnen mensen uit onze omgeving in de problemen komen… dit weegt enorm op jongeren. De wachtlijsten voor psychologen en psychiaters waren voor de coronacrisis al enorm lang en dit stijgt alleen maar meer. We moeten er dan ook voor zorgen dat jongeren ergens terecht kunnen. Het beleid moet ook rekening houden met jongeren in deze moeilijker periode.

aankondiging-verkiezingen.png

Blijf op de hoogte!