Word Tourist bij de Vlaamse Jeugdraad

Ga deze zomer on tour in jouw provincie en verzamel minstens 10 verhalen van kinderen en jongeren tot 30 jaar. Maak een filmpje, een podcast, een fotodagboek met notities of zoek een andere creatieve manier om in kaart te brengen waar jongeren van wakker liggen.
Begin juli organiseren we in elke Vlaamse provincie een infodag waar je tot in de puntjes wordt voorbereid op je reis als Tourist.
Klinkt allemaal interessant, maar wat doen die Touristen nu eigenlijk? En hoeveel tijd moet ik daarvoor vrij maken? We maakten een lijstje van de meest gestelde vragen over dit Touristen project. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Mail dan naar Jan.Raymaekers@ambrassade.be!
Bereikt jouw organisatie veel jongeren? Help ons mee om Touristen te vinden. Vind hier kant-en-klare teksten voor jouw website en social media.
In 2018 gaan we van start met een vernieuwde Vlaamse Jeugdraad. In de zomer verzamelen de Touristen de thema's waar jongeren van wakker liggen. In het najaar van 2017 krijgen alle jongeren de kans om op hun thema's te stemmen. We gaan vanaf september ook op zoek naar jongeren & jeugdwerkers om zich te engageren in onze Algemene Vergadering.
Wat vinden jongeren belangrijk? Waar moeten politici (meer) mee bezig zijn? Deze zomer maken we met de Touristen een grote bucketlist aan thema's. We verzamelen de thema's die de Vlaamse jeugd op de agenda wil zien staan!

Touristen zijn een groep van jongeren die aan anderen jongeren vragen: waar lig jij wakker van? Met de Vlaamse Jeugdraad weten we zo op welke thema's we moeten inzetten. Wie deze zomer geen Tourist tegen het lijf loopt, kan hier zijn of haar mening kwijt. Waar lig jij wakker van? Vertel het ons hier!

Kalender

Geen activiteiten gevonden, .