header.back to home
Schrijf je in!

Het is weer zover, we gaan op vrijwilligersweekend!

Elk jaar gaan we met de hele vrijwilligersploeg op weekend, voor een stevige teambuilding en, hoe kan het ook anders, heel wat inhoud. Deze keer gaat het weekend door in Brussel, van zaterdag 17 maart tot zondag 19 maart. Schrijf je zeker in, zodat we weten dat jij meegaat!

Het wordt niet zomaar een weekend, want als aftrap van het weekend vieren we ons 20ste verjaardagsfeest, in de Beursschouwburg in Brussel. En als vrijwilliger van de Vlaamse Jeugdraad ben jij natuurlijk ook meer dan welkom om mee te vieren. Schrijf je in via de uitnodiging in je mailbox of in onze facebookgroep.

Ben jij er door omstandigheden pas later bij of moet je vroeger vertrekken? Geen probleem, maar geef op voorhand zeker een seintje.

Wat kan je verwachten?

Vrijdagavond ontvangst: We ontvangen jullie vanaf 17u30 in de Beursschouwburg in Brussel. Er zal ruimte voorzien zijn om jullie spullen op te bergen. Samen met alle (oud-)vrijwilligers, adviseurs en goede vrienden van de Vlaamse Jeugdraad vieren we onze 20ste verjaardag. Nadien trekken we allemaal samen naar JES om ons te installeren voor het weekend.

Nog geen uitnodiging ontvangen? Geef dan een seintje via Sam.deckers@ambrassade.be

Zaterdag: Op zaterdagvoormiddag vliegen we er, na een heerlijk ontbijt, meteen in met een vooruitblik en workshop rond ons memorandum én de nieuwe verkiezingen van de Vlaamse Jeugdraad. In de namiddag splitsen we ons op voor teambuilding, want er is voor ieder wat wils!

Zondag: In 2024 worden er Europese, federale en regionale verkiezingen georganiseerd en daarvoor hebben ook wij hebben heel wat wilde plannen, tijdens de voormiddag duiken we onder in het verhaal en brainstormen we over onze rol in het grote verkiezingsjaar;

We sluiten af met een lekkere lunch en nemen rond 14u afscheid om terug huiswaarts te keren.

Hieronder vind je nog eens alle info. Vergeet je zeker niet in te schrijven via deze link.
Wie wil kan ook al een plekje claimen op de kamerlijst, klik hier voor verdeling.
Uitnodiging Vrijwilligersweekend

Uitnodiging vrijwilligersweekend Vlaamse Jeugdraad

Ook interessant...

  • #Internationaal
Nieuwtje