Algemene Vergadering juni #2 2017

28/06/2017 - 14:00 - 17:30

Op de eerste woensdagmiddag van de maand komt de Algemene Vergadering (AV) van de Vlaamse Jeugdraad van 14u00 tot 17u30 samen. Omdat de zomermaanden voor vakantie zijn, doen we op het einde van juni snel nog een laatste AV voor iedereen in vakantiemodus gaat. Aan de tafel vind je jongeren & jeugdwerkers. 24 onder hen zijn verkozen leden en mogen meestemmen. Maar aan de tafel vind je ook jongeren of jeugdwerkers met een engagement in een werkgroep of die hun stem in het belang van kinderen en jongeren willen laten horen. 

Op de agenda staat deze keer onder andere:

  • Advies onbetaalde stages
  • Advies éénmeting lokale jeugdparticipatie
  • Deontologie in het jeugdwerk
  • Pop-up schaduwverkiezingen voor 16- en 17-jarigen
  • Vooruitblik op de verkiezingen van de Vlaamse Jeugdraad dit najaar.

Zin om zelf een Algemene Vergadering bij te wonen? 
Geef ons een seintje via info@vlaamsejeugdraad.be. Dan zorgen wij voor een woordje uitleg voor de Algemene Vergadering begint. 

Na elke Algemene Vergadering organiseren we ook een AV café. Op deze momenten (17u30 - 21u00) staat telkens iets anders op het programma. Zo nodigen we bvb. een interessante spreker uit over een  onderwerp dat ons als Vlaamse Jeugdraad na aan het hart ligt. Op elke AV café worden (gratis) broodjes & drankjes voorzien. Op dit laatste AV café gooien we worstjes en veggie stuff op de BBQ. AV café wordt voor 1 keertje een BBQ