header.back to home

Tijdens de verkiezingen in 2020 werden drie belangrijke thema's op de agenda van de Vlaamse Jeugdraad geplaatst: Klimaat, Gelijke Kansen en Goed in je Vel. Vandaag kickstarten we die drie thema's, met inhoudelijke workshops in break-out rooms waarin onze vrijwilligers hun eerste input kunnen geven. Als je nog twijfelt om je te engageren, nu is hét moment om vrijwilliger te worden bij de Vlaamse Jeugdraad.

Goesting om mee te doen?

Kom kennismaken met onze prioriteiten, de werking van de Vlaamse Jeugdraad en geef je mening en input op één of meerdere van onze prioriteiten. 

Dit is geen publiek event, maar enkel toegankelijk voor mensen die lid zijn van onze facebookgroep Vrijwilligers Vlaamse Jeugdraad en adviseurs. Indien je graag wil meedoen, maar nog geen vrijwilliger bent, laat het ons weten en word vrijwilliger bij de Vlaamse Jeugdraad. Na de kick-off bepaal je dan zelf je engagement.

Wat staat er op de planning?

We verwelkomen jullie om 14u in de online ruimte met een inleiding door voorzitter Amir en kennismaking. Nadien splitsen we ons meermaals op om jullie eerste input te verzamelen over de thema's. Doorheen de middag gaan we dieper in op de drie thema's en kunnen jullie zelf kiezen in welk thema jullie zich willen verdiepen.

Deze Kick-Off is een eerste stap richting het traject om een sterk advies te schrijven, deelname is vrijblijvend. Na de kick-off bepaal je zelf of je een engagement wenst op te nemen in een werkgroep van jouw gekozen thema. Mis deze introductie dus zeker niet!

We ronden de Kick-Off af tegen 17u, maar nodigen jullie ook 's avonds uit voor de Kick-Off Talks!

Verdere praktische info volgt via de Facebookgroep Vrijwilligers Vlaamse Jeugdraad.

Tot dan!

Ook interessant...

Hét moment voor engagement!

Goesting om vrijwilliger te worden of twijfel je al even om een engagement op te nemen bij de Vlaamse Jeugdraad? Grijp je kans!
  • #Vrijwilligers
  • #Participatie
Nieuwtje