header.back to home

Wil je je kandidaat stellen als Internationale Jongerenvertegenwoordiger? Twijfel je nog welk mandaat je graag wil opnemen of kan je absoluut niet kiezen?

Goed nieuws, speciaal voor de verkiezing van nieuwe internationale jongerenvertegenwoordigers organiseren we twee infosessies.

  • Op donderdag 3 februari organiseren we een eerste infosessie over het mandaat van een EU-jongerenvertegenwoordiger, waar je in gesprek gaat met Alpha, de huidige jongerenvertegenwoordiger. Schrijf je nu in!

  • Op maandag 7 februari organiseren we een eerste infosessie over het mandaat van een VN-jongerenvertegenwoordiger, waar je in gesprek gaat met Lina, Maïté, Reine en Anna, de huidige jongerenvertegenwoordigers Jeugd en Duurzame Ontwikkeling. Schrijf je nu in.

Maak gebruik van deze momenten om al je vragen over de mandaten te stellen! De huidige jongerenvertegenwoordigers zullen aanwezig zijn op deze infosessies, dus worden de vragen direct aan hen voorgelegd. Ook de stafmedewerker van De Ambrassade, die de jongerenvertegenwoordigers ondersteunt en begeleidt, zal aansluiten en kan jouw vragen beantwoorden en meer informatie geven over vrijwilligerswerking binnen de Vlaamse Jeugdraad.

De sessies zullen online doorgaan en je ontvangt de link na inschrijving!

anna-en-maite.png

Ook interessant...

  • #Internationaal
Event

Stel je nu kandidaat als nieuwe Internationale Jongerenvertegenwoordiger!

We zoeken twee nieuwe VN-jongerenvertegenwoordigers (Duurzame Ontwikkeling en Jeugdbeleid) en een EU-Jongerenvertegenwoordiger. St...
  • #Internationaal
Nieuwtje