header.back to home

Afscheid nemen bestaat niet, maar toch zwaaiden we tijdens de vorige adviesraad onze adviseurs Maryline en Jan uit. Maryline werkt bij Uit de Marge en was sinds 2021 één van onze 8 jeugdwerkadviseurs, net zoals Jan, die al verschillende mandaten in de Vlaamse Jeugdraad achter de rug heeft. Jan werkt voor Groep Intro en zetelde ook tijdens het mandaat van 2017 tot 2020 in de adviesraad, hij kreeg er maar geen genoeg van.

Zowel Maryline als Jan kregen een nieuwe professionele uitdaging op hun pad, waardoor ze hun zeteltje in de Vlaamse Jeugdraad afstaan aan waardige opvolgers. We gaan ze missen!

Michiel

Welkom Michiel!

Eén van die lege zitjes gaat nu naar Michiel, die bij Kazou werkt. Michiel zetelt vanaf 29 juni mee in de adviesraad als jeugdwerkadviseur en zal samen met ons de stem van kinderen, jongeren en hun organisaties mee gaan vertegenwoordigen bij beleidsmakers.

Naast Michiel is er nog één plek over in onze adviesraad, daarvoor zijn we op zoek naar een nieuwe jeugdwerkadviseur. Ben je jeugdwerker bij een erkende jeugdorganisatie en heb je zin om in de Vlaamse Jeugdraad te zetelen? Haast je dan snel naar de website van De Ambrassade en stel je kandidaat.

Ook interessant...

We hebben twee nieuwe adviezen.

Het advies Klimaatcommunicatie en -educatie en het advies Mantelzorg staan online.
  • #Adviesraad
  • #Beleid
Nieuwtje
  • #Participatie
Nieuwtje