header.back to home

Op woensdag 9 juni roepen we beleidsmakers op om te investeren in ons, kinderen, jongeren en hun organisaties. Willen we sterker en meer jeugdwerk voor alle kinderen en jongeren, dan is het nu tijd om te investeren. 7 miljoen, dat is wat er nodig is om het jeugdwerk zijn ambities te laten waarmaken!

Onze wafelenbak is de allereerste stap naar meer financiële middelen om onze missie waar te maken. Beste beleidsmakers, wij bakken de wafels, zorgen jullie voor de centen? #Jeugdwerkwerkt!

Zin om onze oproep te delen en mee impact te maken? Dat kan in vier simpele stappen.

 1. Zet jezelf op aanwezig voor ons facebook-evenement.

 2. Deel het facebook evenement met je netwerk / via de pagina van jullie organisatie met copy:

  "Op 9 juni organiseert @Vlaamsejeugdraad een wafelenbak voor de toekomst van het jeugdwerk. We roepen, samen met het hele jeugdwerk, beleidsmakers op om nu te investeren in kinderen, jongeren en hun organisaties. Met 7 miljoen euro kan het jeugdwerk zijn ambities waarmaken. https://bit.ly/7miljoenwafels #Jeugdwerkwerkt"

 3. Deel onze webpagina op sociale media met onderstaande copy:

  "Momenteel gaat minder dan 0,1% van de Vlaamse begroting naar de ondersteuning van het jeugdwerk. Terwijl de uitdagingen waarmee kinderen, jongeren en hun organisaties geconfronteerd worden, alleen maar groter worden. Willen we sterker en meer jeugdwerk voor alle kinderen en jongeren dan is het nu tijd om te investeren!

  7 miljoen, dat is wat er nodig is om het jeugdwerk zijn ambities te laten waarmaken. Lees de volledige oproep via https://bit.ly/7miljoenwafels #Jeugdwerkwerkt"

 4. Download het campagnebeeld en de drie pancartes en deel ze op als een swipe-post op Instagram met:

  "Beste beleidsmakers, op 9 juni serveren we jullie samen met de @VlaamseJeugdraad verse wafels én onze ambitieuze plannen voor de toekomst van het jeugdwerk. 7 miljoen, dat is er nodig om het jeugdwerk de komende jaren zijn plannen waar te laten maken.

  Wij bakken de wafels, zorgen jullie voor de rest? #Jeugdwerkwerkt!"

Op het campagnebeeld en de pancartes is ruimte voorzien voor jullie eigen logo. Plaats dit boven de hashtag in de rechter benedenhoek.

wafelenbak-voor-7-miljoen.png