header.back to home

Tijdens onze kiesperiode trekken we twee weken lang doorheen Vlaanderen om online en offline zoveel mogelijk jongeren aan te sporen om hun stem uit te brengen op de Vlaamse Jeugdraad. Stemmen doe je voor een thema en voor jouw favoriete adviseurs, vanop je gsm met Itsme of op je laptop met EID en pincode. Tijdens deze kiesperiode hebben we alvast heel wat in petto:

  • Een (online) lespakket op maat van middelbare scholen, om naast een boeiende les en stevig debat, leerlingen ook een stem voor de Vlaamse Jeugdraad te laten uitbrengen.

  • We organiseren (online en fysiek) verschillende activiteiten in de studentensteden Gent, Brussel, Antwerpen en Leuven. Volg mee met een (online) gastcollege, passeer even langs ons pop-up kiescafé of nodig ons uit in jouw studentenkring of vereniging.

  • We brengen een boeiend aanbod op Jongtourage gericht op lokale jeugdraden en organiseren online meet ups om elke jeugdraad te laten stemmen.

  • We zetten de pracht van het jeugdwerk in de verf met een toffe campagne en organiseren een leuke spel-en stem namiddag helemaal op maat van jeugdwerkorganisaties in Vlaanderen.

Meer info over de verschillende activiteiten tijdens de kiesperiode volgt nog.
Ook interessant...

Met de Vlaamse Jeugdraad in de klas!

Dit jaar verkiezen we een nieuwe Vlaamse Jeugdraad. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wel wij weten het én jullie binnenkort ook, w...
  • #Verkiezingen 2020
Nieuws

Blijf op de hoogte!