header.back to home
Vanaf 9 tot 22 november kan je stemmen op nieuwe adviseurs voor de Vlaamse Jeugdraad. En dat wordt geen gemakkelijke keuze!

Met 43 zijn ze, de jongeren en jeugdwerkers die vanaf vandaag individueel campagne voeren om de 16 nieuwe adviseurs van de Vlaamse Jeugdraad te worden. Daarvan staan er maar liefst 29 gedreven jongeren te trappelen om zoveel mogelijk stemmen te scoren en de titel van jongerenadviseur te bemachtigen. Voor de positie van jeugdwerkadviseur zijn er 14 jeugdwerkers, vanuit verschillende organisaties, kandidaat.

Kinderen en jongeren van 12 tot en met 30 jaar oud kunnen tijdens onze kiesweken hun stem uitbrengen op minimum 1 en maximum 8 jongeren als nieuwe adviseurs. Stemmen doe je eenvoudig via je eID en de It's Me app.

Deze week maken we alle kandidaten uitgebreid bekend.
Wie niet kan wachten, kan alvast de volledige kandidatenlijst even doornemen.

Ook interessant...

De 5 topthema's van De Touristen zijn bekend!

50 Touristen trokken de voorbije maanden op pad doorheen heel Vlaanderen, met één missie: te weten komen waar kinderen en jongeren...
  • #Verkiezingen 2020
  • #Actua
Nieuwtje

Gezocht: een (online) aula vol stemmen!

Een GRATIS gastles beleidsparticipatie of een snelcursus belangenbehartiging in de aula? Nodig ons uit!
  • #Verkiezingen 2020
  • #Participatie
  • #Beleid
Nieuwtje

Welkom op #CampingKies!

Wil jij ons mobiele kiesbureau uitnodigen op een activiteit, evenement of op school? Laat het ons weten, dan transformeren wij jul...
  • #Verkiezingen 2020
Nieuwtje