header.back to home

Het is al even geleden dat we elkaar nog zagen en toch staat er al heel wat te gebeuren over het thema goed in je vel dit najaar.

Van het jaarrapport van het Kinderrechtencommissariaat tot Rodeneuzendag en de Warmste Week... Wat gaan wij hier mee doen en hoe kunnen we zorgen dat we het sterke werk van de Vlaamse Jeugdraad ook dit najaar zichtbaar maken?

Jullie krijgen in de loop van volgende week nog een meer gedetailleerde agenda, maar laat al zeker weten of je er bij bent of niet in de facebookgroep van de werkgroep of via jan.raymaekers@ambrassade.be.

Eventueel kan je ook digitaal meevolgen, maar de full experience beleef je op De Ambrassade. En uiteraard voorzien wij lekkers.

Vragen? mail naar jan.raymaekers@ambrassade.be

Tot dan!

Wat doet een werkgroep?

Wel, we debatteren, brainstormen en gaan in gesprek met experts over het thema dat op ons bord ligt. Maar daarnaast gaan we vooral op zoek naar de stem van zoveel mogelijk kinderen en jongeren over ons thema. Al die input vertalen we nadien naar onze beleidsmakers. Het resultaat: een sterk advies met een duidelijke boodschap voor de toekomst!

Lees meer.

Ook interessant...

Psychisch welzijn

De Vlaamse Jeugdraad vraagt in dit advies een open blik en brede benadering rond psychisch welzijn. Want iedereen heeft een psychi...
Advies