header.back to home

Tijdens een superspannende verkiezingsavond verkozen we gisteren drie internationale jongerenvertegenwoordigers.

Op woensdagavond 30 maart werden Laure, Manon en Simon verkozen als onze drie VN- en EU-Jongerenvertegenwoordigers. Samen met onze senior jongerenvertegenwoordigers en jongeren uit allerlei landen strijden zij internationaal mee voor een betere wereld.

Het was een lastige keuze voor onze jury, want stuk voor stuk waren alle 9 de kandidaten ijzersterk. We willen iedereen bedanken om het beste van zichzelf te geven.

verkiezingsavond VN en EU 2022

Even voorstellen:

Laure (links op de foto) is onze nieuwe Europese Jongerenvertegenwoordiger. Ze zal samen met Alpha, de senior EU-jongerenvertegenwoordiger, het Europese jeugdbeleid opvolgen.

Manon (midden) is onze nieuwe VN-jongerenvertegenwoordiger Jeugdzaken. Ze is dolenthousiast om samen met senior Maïté het jeugdbeleid binnen de Verenigde Naties te versterken.

Simon (rechts op de foto) zal zich twee jaar lang engageren als VN-Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling. Hij zal daarin nauw samenwerken met senior Anna!

Benieuwd naar het hele team van adviseurs en jongerenvertegenwoordigers? Ontmoet alle jongeren!
Meer weten over onze internationale mandaten? Lees meer over wat we op internationaal niveau doen.

Afscheid nemen bestaat niet

Maar toch bedankten we gisteren ook Milan, Lina en Reine voor hun gedrevenheid en engagement als internationale jongerenvertegenwoordigers. Ze gaven de afgelopen twee jaren het allerbeste van zichzelf om de belangen kinderen, jongeren en hun organisaties mee op de (wereld)kaart te zetten.

Ook interessant...

De natuur heeft ons niet nodig, wij hebben de natuur nodig.

Jongerenadviseur Lotus ging naar de klimaattop naar Glasgow.
  • #Actua
  • #Internationaal
Blog