header.back to home
Van 9 tot en met 22 november is het zover! Alle kinderen en jongeren tussen 12 en 30 jaar kunnen stemmen op nieuwe adviseurs en thema’s voor de Vlaamse Jeugdraad. Stemmen kan je online, maar dat kan je ook op #CampingKies. Wil jij ons mobiele kiesbureau uitnodigen op een activiteit, evenement of op school? Laat het ons weten!

Wij cruisen door Vlaanderen!

Tijdens de kiesweken rijden kandidaat adviseurs, onze huidige adviseurs en staffers rond met onze Kiesmobiel. Elke locatie waar we stoppen, transformeren we om tot Camping Kies, dé hotspot waar kinderen en jongeren hun stem kunnen laten horen. Elke dag zullen we te vinden zijn in een andere stad, locatie, op scholen of universiteiten. Maar om zo veel mogelijk kinderen en jongeren te laten stemmen, gaan we ook op zoek naar absolute hotspots! En daarvoor rekenen we op jou.

Hoe werkt het?

Organiseer je tussen 9 en 22 november een bijeenkomst of evenement? Heb je zin om de activiteit van je jeugdvereniging te pimpen met een extraatje? Of kan jij veel mensen optrommelen om te stemmen voor de nieuwe Vlaamse Jeugdraad. Laat het ons weten! Dan vliegen wij met piepende banden jouw richting uit, met de festivalcamping die je deze zomer hebt moeten missen. We vragen niet veel, buiten genoeg open ruimte en een veelheid aan kinderen en jongeren die goesting hebben om hun stem te gebruiken.

We hebben aan alles gedacht. Regen of zon, we stellen onze camping buiten op, we dragen mondmaskers en blijven op veilige afstand.

Mogen we eens passeren? Laat het ons weten waar, wanneer en waarom via en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tot dan!

Ook interessant...

De 5 topthema's van De Touristen zijn bekend!

50 Touristen trokken de voorbije maanden op pad doorheen heel Vlaanderen, met één missie: te weten komen waar kinderen en jongeren...
  • #De Touristen
  • #Verkiezingen 2020
  • #Actua
Nieuwtje

Met de Vlaamse Jeugdraad in de klas!

Dit jaar verkiezen we een nieuwe Vlaamse Jeugdraad. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wel wij weten het én jullie binnenkort ook, w...
  • #Verkiezingen 2020
Nieuwtje