header.back to home

Voor onze kandidaten waren het twee gigantisch spannende weken. 27 jongeren en 13 jeugdwerkers voerden online campagne om een zitje te scoren in de nieuwe adviesraad vanaf 2021.

De resultaten

Wij weten wat ons te doen staat: stemmen tellen! In de week van 23 november sluiten we onze verkiezingen af en bereiden we ons voor op de verkiezingsshow op 2 december. Tijdens die show stellen we jullie onze nieuwe adviesraad voor.

De nieuwe adviseurs van de Vlaamse Jeugdraad starten in januari 2021 een nieuwe mandaat. Tijdens de start van het mandaat kiezen onze adviseurs ook een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter. De nieuwe adviesraad buigt zich verder ook over de resultaten van de verkozen thema's.

vjr_2020_18nov_16_9

De wedstrijd

Velen van jullie deden de afgelopen weken mee aan onze #MijnStemTelt wedstrijd. De winnaars van die wedstrijd worden in de week van 23 november gecontacteerd. Het versturen van de prijzen gebeurt nadien.

#MijnStemTelt

Elke stem telt, dat is zeker. Jij hebt gestemd voor de belangrijkste verkiezingen voor 2,7 miljoen kinderen, jongeren en jeugdorganisaties. Onze huidige adviesraad werkt nog tot het einde van 2020 een straf mandaat af. We zijn dan ook gigantisch trots dat we een straffe ploeg binnenkort kunnen uitzwaaien en meteen een nieuwe verwelkomen.

Vragen over de verkiezingen worden beantwoord in onze FAQ

Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Ook interessant...

Stem nu op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad!

Het is zover, vandaag starten onze verkiezingen! Stem nu op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad.
  • #Verkiezingen 2020
Nieuwtje

Hoe moet je stemmen?

Meedoen aan de belangrijkste verkiezingen voor kinderen en jongeren? Dat is zo gefikst via de It'sme-app of E-ID!
  • #Verkiezingen 2020
Nieuwtje