header.back to home

Ben jij gebeten door de toekomst van ondernemen? Wil je je schouders zetten onder het meest ambitieuze traject van de toekomst? Ga jij geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je een starter met een minimum aan 10 jaar relevante ervaring? Wil je de leiding nemen als één van de meest spraakmakende beleidsmakers van deze generatie? Ben je een creatieve duizendpoot, sociale vlinder, hyperflexibele enthousiasteling die zich vastbijt in elke project? 

Wel, dan hebben wij dé uitdaging voor jou. De Vlaamse Jeugdraad is op zoek naar een Executive Manager ter Verduurzaming van de Toekomstige Arbeidsmarkt. Een uitdagende job, vol vragen waarvoor je out-of-the-box zal moeten denken. Je gaat er samen met een jong dynamisch team vol experts volledig voor!  

Vacature 2

De job: 


Jouw werk wordt… wel, Werk. Als Executive Manager ter Verduurzaming van de Toekomstige Arbeidsmarkt sta je aan het hoofd van een nieuw tijdperk. Je doet er als beleidsmaker, expert of organisatie alles aan om onze arbeidsmarkt zo toegankelijk mogelijk te maken én te behouden voor een nieuwe generatie van jongeren die starten met werken. Wat houdt dat in? Wel alle geweldig uitdagende taken staan beschreven in het advies van de Vlaamse Jeugdraad (duh):  
 

  1. Je zet in op een doorgedreven visie en beleid rond welzijn van de werknemer die ook jonge werknemers ten goede komt. 

  2. Je maakt werk van betere ondersteuning op de werkvloer met een specifieke focus op jongeren. 

  3. Je creëert zinvolle jobs die jongeren gemotiveerd houden. 

  4. Je biedt jongeren een groeiperspectief 

  5. Je geeft jonge werknemers de mogelijkheid om te participeren in beslissingen op de werkvloer. 

  6. Je hebt nog 21 andere taken die je absoluut NU hier moet nalezen. 

Wat hebben we jou te bieden? 

Gloednieuwe generaties aan jonge werknemers, die staan te springen om aan de slag te gaan bij de grootste multinational, maatschappelijk relevantste organisatie of aan een zelfstandig avontuur beginnen. Jij maakt de weg vrij voor een maatschappij waarin jongeren nog meer professionele meerwaarde kunnen bieden. 
Bedrijfswagens en maaltijdcheques zijn passé, maar een competitief loon, duidelijke scheiding tussen werk en privé en duurzame loopbaancoaching voor de rest van je leven staan bovenaan het lijstje (lees het volledige lijstje hier)

Wacht, ben je hier nu nog?

 
We hebben nochtans onze uiterste best gedaan je zo snel mogelijk door te sturen naar ons gloednieuwe advies ‘Toekomst van Werk’.  
Want er is werk aan de winkel en daarvoor laten we onze beleidsmakers de komende weken zelf solliciteren. Naar goede gewoonte gaat de Vlaamse Jeugdraad in gesprek met beleidsmakers over ons advies, want samen met hen willen we de optimale arbeidsmarkt voor jongeren creëren.  

Ben je een beleidsmaker of organisatie die onze oproep ondersteunt? Deel dan de vacature met "Wij solliciteren mee voor de arbeidsmarkt van de toekomst." op sociale media en tag de Vlaamse Jeugdraad.

Beste beleidsmakers, solliciteer nu en nodig ons uit voor een gesprek over de Toekomst van Werk. Wie weet word jij één van onze belangrijkste partners.  
 

Ook interessant...

Toekomst van Werk

Met de Vlaamse Jeugdraad willen we inzetten op een inclusieve arbeidsmarkt die ‘jongerenproof’ is, nu en in de toekomst.
Advies

Amir en Franka zijn onze nieuwe voorzitter en ondervoorzitter.

We hebben een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter en ze zijn er helemaal klaar voor!
  • #Actua
  • #Adviesraad
Nieuwtje

Toegang tot werk

De overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt is een uitdagend parcours. Werk is van groot belang voor de persoonlijke ontplooiing e...
Advies