header.back to home

De Vlaamse Jeugdraad nodigt je graag op woensdag 1 december uit voor het slotevent “Politie, jongeren en jeugdwerk”. 

Vrijwilligers en adviseurs van de Vlaamse Jeugdraad hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het advies “Politie, jongeren en jeugdwerk”. Het resultaat zijn maar liefst 31 sterke adviespunten om de relatie tussen politie en jongeren te verbeteren.

20

De voorbije weken gingen we de boer op met ons advies en hebben reeds vele gesprekken gevoerd met ministers, politie en andere beleidsmakers. Maar wat betekent dit nu precies voor jongeren? Op die vraag willen een antwoord geven tijdens ons slotevenement. Een evenement voor én door jongeren. We geven hen het woord en brengen jongeren aan tafel met ministers en politie.  

Het evenement staat helemaal in teken van jouw stem laten horen, leren en uitwisselen over de relatie tussen Jongeren en Politie. Tijdens een panelgesprek en toelichting van ons advies kom je alles te weten over ons traject. We bieden vier inspirerende sessies aan, in samenwerking met jeugdwerkorganisaties en er is ruim tijd voorzien om zelf met politiediensten, beleidsmakers en ministers in gesprek te gaan.

Ontdek het volledige programma, schrijf je in en spread the word!

Ook interessant...

Politie, jongeren en jeugdwerk.

De Vlaamse Jeugdraad wil de vicieuze cirkel van wantrouwen en angst tussen politie en jongeren doorbreken.
Advies

Een nieuw advies over de relatie tussen Politie en Jongeren.

Met 31 structurele aanbevelingen willen we de vicieuze cirkel van wantrouwen tussen politie en jongeren doorbreken.
  • #Jeugdwerk
  • #Beleid
Nieuwtje