header.back to home

De Vlaamse Jeugdraad is op zoek naar nieuwe internationale jongerenvertegenwoordigers.

We organiseren verschillende infosessies over de Europese en VN-vertegenwoordiging zodat jij beter kan inschatten of zo'n rol en engagement iets voor jou is.

De infosessie over het mandaat van Europees jongerenvertegenwoordiger vindt plaats op vrijdag 6 januari, van 19u30 tot 20u30, via Zoom.

Maak gebruik van deze momenten om al je vragen over de mandaten te stellen! De huidige jongerenvertegenwoordigers zullen aanwezig zijn op deze infosessies, dus worden de vragen direct aan hen voorgelegd. Ook Sophie van De Ambrassade, die de jongerenvertegenwoordigers ondersteunt en begeleidt, zal aansluiten en kan jouw vragen beantwoorden en meer informatie geven over vrijwilligerswerking binnen de Vlaamse Jeugdraad.

De sessies zullen online doorgaan. Check de zoomlink bovenaan om deel te nemen.

Ook interessant...

Laure op de Europese Jeugdconferentie in Praag

De allereerste Europese Jeugdconferentie offline in Praag sinds twee jaar was een groot succes. Lees het verslag van EU-jongerenve...
  • #Internationaal
Blog

Wat is de Europese Jeugddialoog?

In september nam EU-jongerenvertegenwoordiger Alpha deel aan de Europese Jongerendialoog. Hij vertelt je er in deze blogpost alles...
  • #Internationaal
Blog

Stel je nu kandidaat als nieuwe VN- of EU-jongerenvertegenwoordiger!

We gaan op zoek naar nieuwe internationale jongerenvertegenwoordigers. Je kan je tot en met 29 januari kandidaat stellen.
  • #Internationaal
Nieuwtje