Waar lig jij als jongere wakker van?!

03/08/2017Tags: Touristen, bevraging, participatie, enquête
We vragen deze zomer aan zo veel mogelijk jongeren: waar lig jij wakker van?! De Touristen zijn een groep jongeren die andere kinderen & jongeren gaan vragen: welk thema moeten politici hoog op hun agenda zetten? Word zelf Tourist, loop er eentje tegen het lijf of vul zelf onze online bevragen ing om jouw stem als jongere te laten horen!
 

Word Tourist

Ga deze zomer on tour in jouw provincie en verzamel minstens 10 verhalen van kinderen en jongeren tot 30 jaar. Ga alleen op pad of sluit je aan bij een toffe bende van Touristen. Stuur een mailtje naar Jan.Raymaekers@ambrassade.be, vul dit formulier in en ga in augustus samen met ons op stap! Lees hier alles over de Touristen.
 

Bevraging: waar lig jij wakker van?

Als Vlaamse Jeugdraad zijn we de stem van kinderen, jongeren en hun organisaties. Daarom trekken we regelmatig de straat op om aan jongeren te vragen: waar lig jij wakker van? Touristen trekken deze zomer door het Vlaamse land op zoek naar kindern en jongeren. Loop je hen niet tegen het lijf? Dan kan je ook online je stem kwijt! Vul hier de bevraging in.

 
powered by Typeform